Witte bloemen in de bloei

Een sterke innerlijke basis

Persoonlijk leiderschap

Om verder te komen, moet je eerst naar binnen. Op zoek naar de limitaties van je patronen en je coping. Daarbij jezelf uitdagend om te rijpen als mens. Om zo vrijheid te vinden om je leven naar een hoger niveau te tillen. Dit is de kracht van Life Foundation, een uniek persoonlijk leiderschapsprogramma.

Witte bloemen in de bloei

Personal therapy

Persoonlijk leiderschap

Om verder te komen, moet je eerst naar binnen. Op zoek naar je diepste patronen en de limitaties van je coping. Daarbij jezelf uitdagend om te helen en te rijpen als mens. Om zo nieuwe vrijheid te vinden om je leven naar een hoger niveau te tillen. Dit is de kracht van Life Foundation, een uniek persoonlijk leiderschapsprogramma.

  • 12-daags privé programma ter versterking van je persoonlijk leiderschap
  • Word vrijer van beperkende patronen
  • Realiseer je verborgen potentieel
  • Ervaar meer vitaliteit, zingeving, vrijheid en authenticiteit
  • Zet je waarden, talenten en behoeften centraal

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is de capaciteit om het goede, mooie en waardevolle van jezelf in de wereld te brengen. Daarbij je oprecht te presenteren en te handelen in lijn met je waarden. Vanuit diepgaande zelfkennis, emotionele rust, existentiële rijping, en gezonde relaties. Zo vormt het de basis voor een goed leven en zinvolle carrière.

Wat zit persoonlijk leiderschap in de weg?

Onze talenten en successen kunnen worden ingeperkt door onze mentale/emotionele patronen en ongezonde manieren van coping. Deze komen voort uit de – vaak pijnlijke – lessen die we als kind leerden over gevoel, behoeften, veiligheid, hechting, grenzen, bevestiging, veiligheid en relaties.

Onbewust herhalen we deze lessen in ons volwassen leven, waar ze zorgen voor problemen in ons ouderschap, onze relaties en onze carrière. Maar ook in ons zelfbeeld en innerlijke leven. Deze moeilijkheden zijn niet op te lossen met wilskracht of intelligentie, maar met dieper, innerlijk werk.

Het doel van dit persoonlijk leiderschapsprogramma

Het doel van het Life Foundation persoonlijk leiderschapsprogramma is om deze diepgewortelde lessen bij de bron aan te pakken en om gezonde alternatieven te ontwikkelen. Zo worden we vrijer om in overeenstemming met onze waarden en talenten te leven, gelijkwaardige relaties op te bouwen, zinvol werk te doen en onze kinderen gezond op te voeden. En dit vanuit een sterke en stabiele innerlijke basis.

Hoe ziet dit persoonlijk leiderschapsprogramma eruit?

Life Foundation is een privé programma, dus zonder andere deelnemers. Dit betekent maximale discretie en een leerproces dat volledig op jou is afgestemd. Je wordt begeleid door Ilja of Fleur, twee ervaren therapeuten, in hun mooie praktijk in Oosterbeek.

Dit persoonlijk leiderschapsprogramma kan op elk moment in het jaar worden gestart en duurt 12 dagen. Elke dag begint om 09:00 en eindigt rond 15:00. Het is ook een optie om te kiezen voor 24 halve dagen, van 09:00 tot 12:00. Na elke keer krijg je materialen en opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Je bepaalt zelf het tempo waarin je het programma afrondt. Veel mensen komen eens per twee tot drie weken. Zo kun je wat je leert rustig integreren in je leven. Andere mensen willen een intensief proces. In dit geval verdelen we het programma in drie of vier blokken met éen tot drie maanden
ertussen.

De 12 dagen van Life Foundation zijn als volgt opgebouwd:

blok 1

Een sterk fundament leggen (2 dagen)

Je begint je zoektocht naar meer persoonlijk leiderschap met een self-assessment en een diepgaand onderzoek naar hoe het leven jou gevormd heeft.

Hoe hebben je gezin van oorsprong en school je gevormd? Welke emotionele lasten uit het verleden draag je nog steeds met je mee? Welke vroegere gebeurtenissen zijn onaf? Dit onderzoek brengt de onderliggende patronen en thema’s van jouw leven aan het licht.

Ook identificeren we je persoonlijkheidstype aan de hand van het MBTI en het Enneagram, twee krachtige instrumenten voor zelfkennis. Je leert waarom je doet wat je doet, de prijs en limitaties van je coping en op welke gebieden je je kunt ontwikkelen.

Tot slot ontdek je de verschillende innerlijke delen van jezelf en de rol die ze spelen in hoe je in het leven staat. Je begint zo een nieuwe relatie met jezelf op te bouwen en met het cultiveren van de innerlijke kwaliteiten waarmee je je toekomst vorm kunt geven.

Voor veel mensen is dit de eerste keer dat ze zó gedetailleerd naar hun leven kijken en de grote lijnen en samenhang zien. Dit geeft inzicht o.a. in hoe je jezelf ziet, grenzen trekt, je behoeften vervult, met conflict omgaat, uiting geeft aan emoties, doelen nastreeft, en relaties aangaat.

blok 2

Schoon schip maken (8 dagen)

In dit blok werk je aan je beperkende patronen en emotionele lasten, zowel los als in hun onderlinge samenhang. Dit doen we met behulp van tools uit verschillende disciplines, waarbij de nadruk ligt op lichaamswerk en je gevoelsleven. Je ervaart, doorvoelt, heelt en begrijpt dingen op een diep niveau.

Gaandeweg dit persoonlijk leiderschapsprogramma zal je de voordelen ervaren, zoals meer vitaliteit, levenslust en veerkracht. Ook zal je ervaren dat het loslaten van oude lasten zorgt voor een gezonder zelfbeeld en een rustiger innerlijk leven.

Verder wordt duidelijker wie je werkelijk bent, wat je echt wilt en welk potentieel je wilt realiseren. Je gaat jezelf en anderen op een gezondere manier behandelen, hetgeen je persoonlijke en professionele relaties een nieuwe impuls zal geven.

Door de brede en diepgaande opzet van Life Foundation, werken verbeteringen in één gebied (b.v. emotionele veiligheid in relaties) door in andere gebieden (meer daadkracht op werk). Onze begeleiders helpen je om deze veranderingen te navigeren.

blok 3

Een nieuwe koers varen (2 dagen)

In dit laatste blok kijk je vooruit, naar hoe je vorm wil geven aan je toekomst. De invulling hiervan stemmen we af op jouw behoeften en ambities, die tegen die tijd vrijer zijn van oude patronen.

Sommige cliënten willen hun privéleven en -relaties opnieuw vormgeven of vragen zich af wat voor soort ouder of mens ze willen zijn. Anderen willen werken aan hun professionele missie, visie en ambities, of onderzoeken hoe ze hun carrière of onderneming een nieuwe impuls kunnen geven.

Samen maken we een routekaart voor de komende paar jaar. Hierin staan je waarden, behoeften en kwaliteiten centraal, maar wordt ook duidelijk wat er in je innerlijk aan het ontwaken is. Dit geeft richting en motiveert.

Er zijn cliënten die hierna nog periodiek langs komen om in te checken en verder te werken aan alle nieuwe dingen die het leven brengt. Wel zien we dat de veranderingen die tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma zijn gemaakt, blijvend zijn. Daarom heet het ook Life Foundation,

Heb je interesse in ons persoonlijk leiderschapsprogramma?

Deelname aan Life Foundation kan alleen na een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking met Ilja of Fleur online of in Oosterbeek.

Bel met Fleur (06-44377945) of Ilja (06-47234295) of mail ons. Ook kun je hieronder zelf direct een vrijblijvende kennismaking met Ilja of Fleur boeken.

  • In dit privéprogramma heb je de volledige aandacht voor jezelf, waardoor je dieper komt en sneller leert.
  • Het richt zich op jou meest fundamentele patronen, gebeurtenissen en copingmechanismen en schept zo ruimte voor verregaande groei.
  • De begeleiders zijn ervaren therapeuten die dieper gaan dan trainers die zich richten op kennis en vaardigheden.
  • Doordat het programma 12 dagen beslaat, kunnen we over de volle breedte kijken naar wie je was, bent en wordt.
  • Je start wanneer je wil en volgt het programma in een tempo dat bij jou past.

Het Life Foundation persoonlijk leiderschapsprogramma is voor mensen die toe zijn aan een grote stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Die grondig hun patronen en limitaties willen doorbreken en een diepe nieuwsgierigheid voelen naar wat er nog meer mogelijk is.

Life Foundation is een uitdagend, zelfs confronterend programma. Het houdt je een spiegel voor en nodigt je uit om naar de moeilijke plekken in jezelf te gaan. Dit vergt moed, doorzettingsvermogen en een sterke, intrinsieke motivatie om te groeien. Hierbij zijn opleidingsniveau en senioriteit niet relevant.

Onze praktijk is licht, stil en comfortabel.
Jullie voelen je direct op je gemak.

De tuin van In Search Of
In Search of praktijk ruimte

Persoonlijk en discreet.

Praktijk ruimte In Search Of

Onze praktijk is licht, stil en comfortabel.
Jullie voelen je direct op je gemak.

De tuin van In Search Of
In Search of praktijk ruimte

Persoonlijk en discreet.

Praktijk ruimte In Search Of