Zolang ik mij kan herinneren ben ik al op zoek naar betekenis en zingeving en probeer ik mijn leven bewust te leven. Ook ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de mens en haar innerlijke samenhang; waardoor we worden aangedreven en hoe we ons kunnen ontplooien tot vrije en harmonieuze wezens.

Naar mijn cliënten toe vertaalt dit zich in een onderzoekende en nieuwsgierige houding, waarbij ik ruimte maak voor alles wat er is, zonder waardeoordeel; zowel het mooie als het minder mooie.

Dit komt voort uit een persoonlijke overtuiging dat de moeilijkste ervaringen ons kunnen verrijken met de meest waardevolle lessen.

Die overtuiging is voortgekomen uit de moeilijkheden die ik op mijn eigen pad ben tegengekomen. Het vinden van mijn weg hierin was niet makkelijk, maar telkens heeft het proces mij verrijkt. Dat is ook waar ik met mijn cliënten samen naar op zoek ga; naar het verrijkende en heilzame dat verstopt ligt in iedere ervaring. Hierin ben ik toegewijd.

Cliënten ervaren mij zowel als warm, empatisch en geduldig, als analytisch, daadkrachtig en volhardend. In mijn werk komen verschillend disciplines samen, waaronder: