Tarieven

Onze tarieven zijn een reflectie van een diepgaand en exclusief proces met aanzienlijke waarde voor de rest van het leven.

Investering voor het leven

Onze tarieven zijn een reflectie van een diepgaand en exclusief proces met aanzienlijke waarde voor de rest van het leven.

Therapie vermindert het lijden van onze cliënten, zoals door een zwaar emotioneel leven (b.v. depressie), ongezonde coping (b.v. verslaving), verminderde effectiviteit op werk of eigen onderneming (b.v. door zelfsabbotage en burn-out) en verstoorde relaties met partners en kinderen. Dit ondermijnt het emotionele en fysieke welzijn van cliënten en kan lijden tot kostbare ontregelingen zoals echtscheiding, ziekte en ontslag.

Daarnaast geeft therapie onze cliënten een sterker innerlijk fundament voor de rest van hun leven. Onze cliënten voelen zich gezonder, gelukkiger, rustiger en veerkrachtiger, en vinden door therapie de ruimte om hun relaties, ouderschap en carrière naar een hoger plan te tillen. De waarde hiervan is moeilijk in geld uit te trekken, maar mag evident zijn.

Een ander onderscheidend aspect is dat wij niet in losse sessies werken, maar toegewijd zijn aan samenwerking op de lange termijn, ‘s avonds en in het weekend ruimte maken voor sessies en ook buiten sessies om makkelijk te bereiken zijn in geval van nood.

Tot slot zijn onze tarieven een reflectie van onze exclusieve benadering. Wij bedienen slechts 1 of 2 cliënten per dag, die we zo veel aandacht en ruimte kunnen bieden. We hebben altijd ruimte om uit te lopen; de behoefte van de cliënt is leidend en niet de klok. Ook hebben we geïnvesteerd, en blijven we investeren, in continue ontwikkeling en een prachtige praktijkruimte.

Tarieven algemeen

Ons individuele tarief (wanneer we 1-op-1 werken) is €150 per uur en ons gezamenlijke uurtarief (als we met zijn tweeën met een koppel werken) is €240 per uur. Dit is inclusief 21% BTW wanneer we cliënten privé factureren en exclusief 21% BTW als we zakelijk factureren. Wij werken niet met zorgverzekeraars en factureren per sessie achteraf, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Tarieven relatietherapie

Relatietherapie start altijd met een gedegen intake. Deze omvat vier gesprekken van 1.5 uur en twee uitgebreide vragenlijsten. We werken onze observaties en aanbevelingen uit in een geschreven rapport, dat de kern van de zaak duidt en een plan schetst voor het realiseren van jullie wensen. Hiermee geven we snel helderheid, grip en richting. De investering voor deze intake bedraagt €1620, inclusief BTW wanneer privé gefactureerd en exclusief BTW wanneer zakelijk gefactureerd.

Na de intake volgt onze unieke combinatie van relatie- en individuele therapie. In blokken van 5 sessies combineren we twee individuele sessies van 2.5 uur voor elk van de partners, plus een gezamenlijke sessie van 1.5 uur met ons vieren. Dat is een totaal van 11.5 uur. Een blok vergt een investering van €1860, inclusief BTW wanneer privé gefactureerd en exclusief BTW wanneer zakelijk gefactureerd.

Het benodigde aantal blokken is vooraf moeilijk te duiden, maar ervaring leert dat tussen de 3 en 7 blokken nodig is voor een blijvend resultaat. Afname van een vast aantal blokken is geen vereiste, de behoeften van onze cliënten zijn altijd leidend.

Tarief relatieboost

Onze Relatieboost omvat een korte kennismaking, analyse van twee vragenlijsten, en vier sessies van 1.5 uur. De investering bedraagt €950, inclusief BTW wanneer privé gefactureerd en exclusief BTW wanneer zakelijk gefactureerd.

Life Foundation en Leadership Foundation

Life Foundation en Leadership Foundation zijn twee 12-daagse privéprogramma’s die een zeer diepgaande, uitgebreide en exclusieve manier bieden om je leven en carrière naar een hoger niveau te tillen. Prijzen zijn op aanvraag.