Het Huis van Liefde

De boeiende workshop Het Huis van Liefde is bedoeld voor stellen die nieuwsgierig zijn naar manieren om hun relatie te verrijken. In een drie uur durend programma nemen wij jullie mee op een reis door Het Huis van Liefde. We ontdekken de negen bouwstenen van een gezonde relatie en wat jullie kunnen doen om die te versterken.

Wisten jullie bijvoorbeeld dat vriendschap een van de belangrijkste pilaren is? En dat het helpen waarmaken van elkaars dromen de relatie versterkt? Samen kijken we naar wat nog meer werkt (gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek) en wisselen we tips, ervaringen en verhalen uit.

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan probleemgebieden zoals conflict, onverwerkte pijn en daar waar er minder vertrouwen is. Dit zijn immers zaken die – plotseling of juist ongemerkt en sluimerend – jullie relatie kunnen ondermijnen. Hoe gebeurt dit en wat kunnen jullie er aan doen?

De bondige en inspirerende avond zal jullie nieuwe inzichten geven in je eigen relatie en praktische handvaten geven om die te versterken.

Locatie: De Bernulphuskapel, Oosterbeek

De Bernulphuskapel in Oosterbeek is een sfeervolle en intieme locatie. Onze gastvrouw Roelinde woont sinds 1991 bij de kapel en heeft het geheel kunstzinnig ingericht, onder meer met haar eigen sculpturen.

De Kapel ligt midden in een groene omgeving met mogelijkheden voor wandelingen en cultuur-historische ontdekkingstochten. Er is een eigen, beschut terras.

De Kapel gebuikt zoveel mogelijk FairTrade en biologische producten. Zowel koffie, thee als chocolade zijn FairTrade en worden regionaal ingekocht. Voor de ambachtelijk gemaakte soepen worden op de markt en bij lokale aanbieders verse ingrediënten gekocht.

De Kapel bevindt zich op loopafstand van NS Station Oosterbeek of via bus 352 die Wageningen verbindt met Arnhem CS. Parkeren kan gratis in de wijk. Voor meer informatie kijk op de site van de kapel.

Locatie: De Roos, Amsterdam

In Amsterdam werken we graag in De Roos, een levendig centrum voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het is gevestigd in een prachtige 19e-eeuwse villa aan het Vondelpark en beschikt, naast een rijk aanbod aan workshops en dergelijke, ook over een theehuis, winkel en stilteruimte. Wij maken gebruik van de Filosofenkamer.

De Roos is gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW te Amsterdam. Meer informatie is te vinden op de site van De Roos.

Boeken

De workshop duurt drie uur en wordt door Ilja en Fleur samen gegeven. Vanzelfsprekend zijn alle soorten stellen welkom, los van seksuele geaardheid of gender identiteit. Jullie investering is €125 voor twee personen.