insearchof programma relatieboost

Relatieboost

Doe in vier sessies een inspirerend APK-check van je relatie en verbeter je vriendschap, conflicten en gedeelde betekenis met elkaar.

Informatie aanvragen

NL Interesse

Relatieboost in 4 sessies

Relaties zijn een bron van voldoening en uitdaging, maar ook van onontgonnen mogelijkheden. Daarom onderzoeken we graag met jullie in een serie van 4 sessies van 1.5 uur de moeilijkheden en mogelijkheden van jullie relatie. Daarmee is dit korte programma zowel een relatie-APK als een boost van jullie verbinding.

We ontdekken de negen bouwstenen van een gezonde relatie en leren manieren om die te versterken. We richten ons daarbij niet alleen op vriendschap en intimiteit, maar zoeken ook naar meer gedeelde betekenis. Verder kijken we naar manieren om conflict gezonder en meer verbindend te maken.

Dit vastomlijnde privéprogramma is bedoeld voor stellen wiens relatie in de basis oké is en die op zoek zijn naar verdieping. Het is minder geschikt voor stellen wiens relatie in zwaar weer verkeert en die baat hebben bij intensievere relatietherapie op maat.

Programma

Voordat we aan de slag gaan, horen we graag jullie behoeften en verwachtingen. Dat doen we kort telefonisch of online. Daarna vullen jullie twee vragenlijsten in over je relatie; deze geven ons een beter beeld van wat er speelt.

Sessie 1: Het huis van de liefde
Een sterk en veerkrachtig Huis van de Liefde heeft negen bouwstenen. Welke zijn dit? Welke delen zijn sterk in jullie relatie en welke mogen meer aandacht krijgen? We kijken ook naar waar jullie dankbaar voor zijn en waar eventueel nog oud zeer zit.

Sessie 2: Vriendschap en gedeelde betekenis
Een warme een respectvolle vriendschap is de basis van een sterke relatie. Maar een relatie gedijt ook wanneer jullie op meerdere vlakken betekenis ontlenen aan je samenzijn. In deze sessie besteden we aandacht aan beide aspecten.

Sessie 3: Constructief conflict
Conflicten kunnen voortslepen en uitputtend zijn, of juist intimiteit en begrip bevorderen. Julie leren hoe je constructiever conflict kan hebben: welke giftige gedragingen kun je beter vermijden en wat doe je juist wél wanneer je het niet eens bent met elkaar?

Sessie 4: De toekomst in kaart
Veel van onze aandacht is gericht op het hier en nu, op vragen rond werk, kinderen, vrienden en familie. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Welke mogelijkheden en moeilijkheden dienen zich aan? Hoe kunnen jullie bijdragen aan elkaars dromen? We eindigen dit boeiende proces door jullie je toekomst in kaart te laten brengen.

Investering

Relatieboost vergt een investering van €950,00 inclusief 21% BTW wanneer privé gefactureerd en exclusief 21% BTW wanneer zakelijk gefactureerd. Dit bedrag omvat de kennismaking, analyse van twee vragenlijsten van beide partners, en vier sessies van 1.5 uur bij ons in Oosterbeek met twee therapeuten.

De vier sessies kunnen afzonderlijk worden ingepland, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks, maar kunnen ook achter elkaar op 1 dag plaatsvinden. Die laatste optie is een intensieve, maar boeiende manier om snel de diepte in te gaan.

Interesse?

Heb jij interesse in dit programma? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.